Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ


 Χρονιάρες μέρες ήρθανε και είπα να σας κάνω ένα δώρο κι εγώ, αφού δεν μου δίνετε διευθύνσεις να σας στείλω μελομακάρονα.
Οι κουραμπιέδες είναι για μετροσέξουαλ yol-άδες που τρώνε ένα, φτιάχνουν με την άχνη ένα μίστακα κοκάκια και μετά καπάκια παίρνουν selfie (με κινητό από πρεζάκι στα ΚΤΕΛ, για 20 ευρώ) για να την αναρτήσουν σε φβ και ίνσταγκραμ ότι και καλά ρουφάνε κόκες, χρονιάρες μέρες και ότι και καλά έχουν εξελιχθεί και από pokemon της μαμάς σε Scarface με αποκριάτικα πιστολάκια.

   Τα μελομακάρονα με σοκολάτα είναι ΕΝΑ ΨΕΕΕΕΜΑΑΑ.
Ψέμα είναι ρε, νομίζεις ότι λέω μαλακίες;
Βλέπεις το στρουμπουλό σοκολατένιο κορμάκι του καλυμμένο στη σοκολάτα γάλακτος και ενώ η λογική σου λέει ότι μέσα έχει ένα ντολμά σιροπιαστής ζύμης εσύ στιγμιαία νομίζεις ότι θα φας μια Mars και καταλήγεις σκαλωμένος να αναρωτιέσαι αν αυτό είναι χαλασμένος μπακλαβάς ή κάποιος ζαχαροπλάστης σπαταλάει πολύτιμη Lacta.

Μην τρώτε "λυχναράκια" ή καλτσούνια (ξέρω ότι τα ξέρετε σαν "σκαλτούνια", αλλά είναι λάθος και μαλακία).
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός που η γιαγιά μου με έβαζε να πίνω γάλα κατσίκας από το βυζί στο κατσαρόλι και με το βρασμό αποκτούσε μια σιχαμερη τσίπα.
Το ίδιο αηδία είναι και το καλτσούνι και αυτοί που το τρωνε και το παίζουν και καλά γνώστες και λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας, μαλάκες είναι....μην τους εμπιστεύεστε.
 Κρυφοχιπστέρια είναι από καταβολής ελληνικού κράτους και γαμιούνται γιατί μπουκώνουν και τους άμοιρους τουρίστες που μας επισκέπτονται και καλά "δοκίμασε μια κρητική λιχουδιά (που τρώνε μόνο οι θείτσες που οι βοσκαράδες άντρες τους τις απατάνε με ό,τι έχει κέρατα και ουρά)"...θα σου αρέσει". 
Με κάτι τέτοιες μαλακίες γαμάνε τον τουρισμό.

Τώρα που είπα τουρισμός, θυμάστε ρε τις δίπλες;!;!;!
Δε γαμάνε ρεε;;;;
Μαλάκαααα!!!
Πωωωω εεεεεε;!;!;!
Μπορεί να γίνεσαι μουνί από το μέλι και το σισάμι στα ρούχα, αλλά είναι μια κατηγορία πριν τη super-league του φρεσκοτηγανισμένου λουκουμά με μέλι και κανέλα.

Τώρα που είπα για γλυκά, μου έφερε ο Θωμάς ένα τσουρέκι από την Μετροκαμμένη Μπουγατσομάνα τη Σαλονίκη, από αυτά με το κάστανο!!! Ναι γεια σου, έναν Τερκεν-Lee!!!!
Θωμά σου χρωστάω 10 ευρώ και αιώνια ευγνωμοσύνη!!

Μάγκες, κλείνω κάπου εδώ, όχι γιατί δεν έχω τίποτ' άλλο να πω, αλλά γιατί θέλω να κόψω αντιδράσεις.
Αυτό που θα σας ζητήσω είναι να ΜΗΝ βάλετε αυτό το blog στη λίστα ανάγνωσης των blog σας, γιατί μπορεί να γίνει η ίδια μαλακία που έγινε στο ocelebritis και όλοι ξέρουμε ότι πήγε να καταλήξει σκατά, αν και τώρα σιγά-σιγά ο Kaboso κατάφερε να βουλώσει τα τρόλια. 
Κάντε αν θέλετε ένα bookmark στην αρχική του σελίδα και όποτε θυμάστε, ας περνάτε κι από 'δω να τα λέμε, δεν χανόμαστε...ας το κρατήσουμε όμορφα κι εγώ θα κάνω ξανά blogroll με τα αγαπημένα μου blogs...


αυτά....


τον παίρνετε και δεν τον επιστρέφετε....

      
κάπου έβαλα ένα πακέτο χαρτάκια rizzla....πράσινα


τα γουρούνια δεν είναι συγγενείς των μπάτσων κι ας τρέφονται με σκατά....

 κανένας σοβαρός δολοφόνος δεν θέλει να τον συνδέουν με την ελληνική αστυνομία, ο Πάσαρης ήδη ανέχτηκε αρκετά με αυτά τα σκατά και θα κυρήξει πόλεμο στους αντιεξουσιαστές αν δεν σταματήσουν αυτή τη ρατσιστική γενίκευση....

"Στο επόμενο "μπάτσοι-γουρούνια-..." θα έχουμε νεκρούς," δήλωσαν οι βαρυποινήτες του Κορυδαλλού



1 σχόλιο:

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου